Heeft u last van buxus rupsen? Ga niet zelf met gif spuiten maar kies voor professionele hulp voor buxus rups bestrijding.
SchuurmansHoveniers uit Den Bosch is werkzaam in de regio Den Bosch, Rosmalen, Nuland, St Michielsgestel en Engelen. Eigenlijk kunt u contact met hem opnemen om de buxusmot of buxusrups te bestrijden als u in het 073 gebied woont.

Buxus Rups bestrijden: SchuurmansHoveniers

Martin Schuurmans is een hovenier uit Den Bosch die al sinds 1995 werkzaam is als hovenier en veel ervaring heeft met tuinaanleg en tuinonderhoud.
SchuurmansHoveniers beschikt over de juiste bestrijdingsmiddelen voor de buxusrups en is in het bezit van de juiste spuitlicenties. Hij zal met professionele apparatuur het gif in de buxus sproeien waarbij de eitjes van rups ook aangepakt worden. De kosten van de buxus rupsen bestrijding bedragen €37,50 excl btw, per inzet of spuitbeurt. Bij lange buxushagen kan het tarief aangepast worden.

Door het onderstaande aanvraag formulier in te vullen, stuurt u rechtstreeks een bericht naar SchuurmansHoveniers. Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk bellen om een afspraak te maken om de buxus rups te bestrijden.

buxus rups bestrijden den bosch rosmalen nuland st michielsgestel vught

Buxus Rups bestrijden Den Bosch, Rosmalen, Vught

Als u last heeft van rupsen in de buxus dan wilt u niet langer wachten om deze plaag te bestrijden. U heeft niets liever dan dat hier zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Door contact op te nemen met SchuurmansHoveniers kunt u vaak de volgende dag al van deze rupsen plaag verlost zijn. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Lees onderstaande recensies en vul het aanvraag formulier in.


Wat is uw ervaring met SchuurmansHoveniers?

Algemene beoordeling

Andere klanten die SchuurmansHoveniers hebben ingehuurd om de rupsen te bestrijden geven hem gemiddeld

Sending
Beoordeling 0 (0 votes)