Rups in buxus bestrijden

Rupsen in uw buxusplanten is zeer vervelend en dit kan ervoor zorgen dat uw buxus wordt leeg gevreten waardoor de buxus plant helemaal kaal wordt en er niet meer zo mooi uitziet. De rups in buxus eet jaarlijks de plant helemaal leeg en geeft de buxusplant geen kans om zich te herstellen. Hierdoor sterft de buxus af en moet u nieuwe buxusplanten kopen. De buxus rups in buxus komen in heel Nederland voor maar zijn vooral aanwezig in de Bommelerwaard en de regio rond Den Bosch. Om de rupsen in uw buxus te bestrijden, is het aan te raden om professionele hulp in te schakelen.

Rups in buxus bestrijden Bommelerwaard en Den Bosch

Aangezien de buxus rupsen vooral gevestigd zijn in de regio Bommelerwaard en Den Bosch, is het makkelijk om in deze regio hulp te vinden om de buxus rups te bestrijden.

Iemand met veel ervaring in het bestrijden van de buxusrups is Hoveniersbedrijf Patrick Doelman. U kunt hem inhuren om van de rupsen in uw buxus af te komen.
Hovenier Patrick Doelman is een professionele tuinman die in het bezit is van alle spuit licenties. U kunt Patrick ook inhuren voor uw tuinonderhoud. Hij heeft al het benodigde professionele gereedschap inclusief een minigraver, shovel, snoeigereedschap enz. Patrick is gecertificeerd met spuitlicentie 1 en 2. Met deze licenties mag Hovenier Patrick Doelman gewasbescherming uitvoeren en gewasbescherming bedrijfsvoeren.

Wanneer u erachter komt dat u last heeft van buxus rupsen in uw buxus, dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Als u in de regio Bommelerwaard of Den Bosch woont, kunt u Patrick Doelman hiervoor inschakelen. Als u vandaag nog contact opneemt met Patrick dan kunt u vaak morgen al geholpen worden.
U kunt Patrick Doelman bereiken door hem te bellen of door het contactformulier op deze website in te vullen.

De prijs voor het bestrijden van de buxus rupsen in uw planten, wordt natuurlijk bepaald door de lengte en dikte van uw buxushaag Hoe dikker en langer de buxushaag met rupsen is, hoe meer gif en tijd er nodig is om de rupsen te bestrijden.
Vanaf 30 euro (+ 0,35ct/km excl BTW) kunt u al bij Patrick terecht voor de verwijdering van de buxusrups om snel van die vervelende plaag af te zijn. De exacte prijs is natuurlijk afhankelijk van de reisafstand en de dikte en lengte van de buxushaag.

Daarnaast biedt Patrick ook de mogelijkheid om de buxus planten die al flink zijn aangetast te vervangen door nieuwe exemplaren.
Zo kan Patrick Doelman u ook nog het alternatief voor de buxusplant aanbieden zodat u voor eens en voor altijd van de rupsenplaag bevrijdt bent. De vervanger voor de buxus plant is de Ilex Maximo. Deze plant lijkt precies op buxus planten en hierbij zult u geen last meer hebben van buxus rupsen of buxusmotten in uw buxus.

rups in buxus

Ga niet zelf de buxusrups bestrijden

Buxusrupsen kunnen dus enorme schade veroorzaken aan uw kostbare buxushagen. U kunt dit zelf oplossen door gif te kopen bij de Welkoop of tuincentra. Dit is echter niet altijd even effectief en daarom kunt u beter professionele hulp erbij halen.
Professionals als Patrick Doelman kunnen gemakkelijk voor u de rupsen in de buxus verwijderen. Als u vandaag al contact opneemt met Patrick Doelman, kunt u morgen al van uw probleem af zijn.
Professionals inhuren geeft dus een beter en sneller resultaat om de rups in buxus te bestrijden.

[maxbutton id=”1″] [maxbutton id=”2″]

error: Content is protected !!