GARDENA Accu buxusschaar met 8 cm buxusmes en 18 cm struikmes

86,21

GARDENA accu gras- en buxus schaar. Complete set met twee messen. Voor het knippen van graskanten en het in vorm snoeien van de buxus plant en het snoeien van struiken.

Bestel hem hier

Categorie:

Beschrijving

Met de GARDENA ClassicCut accu gras- en buxusschaar set kunt u eenvoudig uw graskanten knippen of uw buxus in vorm snoeien zonder storende kabels.
Uitgerust met twee verschillende messen (gras- en buxusmes 8 cm snijbreedte en een struikmes met een snijlengte van 18 cm), zijn de accu scharen ook geschikt voor de vormgeving en het snoeien van de buxus.

Voordelen
De messen kunnen worden verwisseld zonder gereedschap. Voorzien van een onderhoudsvriendelijke oplaadbare Lithium-Ion accu, heeft deze buxusschaar voldoende kracht. Dankzij de ergonomische handgreep ligt de accu buxusschaar prettig in de hand en de krachtige prestaties zorgen voor uitstekende snoeiresultaten. De accu buxus snoeischaar wordt geleverd met een acculader en messenbescherming voor veilig opbergen. Uit te rusten met een telescoop-draaisteel voor het comfortabel knippen van de graskanten, zonder te bukken. Met 2 jaar garantie.

Kenmerken
• Accucapaciteit 7,2V Li-on / 1,5 Ah
• werktijd max. 90 min.
• oplaadtijd 7 uur
• snijbreedte 8 cm
• snijlengte 18 cm
• gewicht 1150 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GARDENA Accu buxusschaar met 8 cm buxusmes en 18 cm struikmes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!